Полицията под тепетата арестува мъжа, който нападна известна личност.38-годишният мъж, нападнал

...
Полицията под тепетата арестува мъжа, който нападна известна личност.38-годишният мъж, нападнал
Коментари Харесай

Задържаха нападателя на пловдивския адвокат

Полицията под тепетата арестува мъжа, който атакува известна личност.

38-годишният мъж, нападнал неоснователно пловдивският юрист Стефан Левашки, е задържан за 24 часа, съобщават от прокуратурата, откъдето следят досъдебно произвеждане за безчинство. 

Нападението стана през вчерашния ден сутринта. Докато разхождал кучето си в междублоково пространство, юристът бил атакуван от чужд мъж, без да го е предизвикал.

Първоначално нападателят отправил голям брой обиди, както и закани, по отношение на това, че разхождал кучето си в региона. В един миг непознатият хвърлил камък към Левашки и го уцелил в гърба. Няма открити пострадвания, оповестява " Марица ". 

След подадения сигнал е почнала инспекция, като в границите на 24 часа материалите са докладвани в Районната прокуратура и е формирано досъдебно произвеждане за безчинство.

Установен е бил причинителят на закононарушението и арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.

В хода на следствието през днешния ден е било осъществено различаване, при което Левашки е показал своя нападател. Той не е осъждан. Предстои до края на деня да му бъде повдигнато обвиняване за безчинство. Извършват се дейности по следствието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР